Opět zahajujeme sobotní prodej! Až do října budeme mít otevřeno od 8:00 do 11:00 hodin! Těšíme se na vás!

Doprava

Doprava zakoupeného materiálu

Naše firma disponuje možností dopravy, kterou zajišťuje široký vozový park. Pokud nemáte vlastní prostředky pro odvoz zakoupeného materiálu, neváhejte do objednávky přidat i dopravu, která bude naceněna dle objemu a délky Vámi zakoupeného materiálu. Hlavní předností, kterou můžeme nabídnout je auto s hydraulickou rukou- materiál bude přivezen přímo k zákazníkovi a složen na nejvhodnějším místě po domluvě s řidičem (neprovádíme jeřábnické práce, skládáme jen z auta na zem). 

Kvůli velké vytíženosti dopravy nejsme schopni zajistit přepravu externího materiálu mimo naší firmu.

Při menších objednávkách se doprava často kombinuje s dalšími abychom zajistili co možná nejlepší cenu. 

Podle dostupnosti materiálu jsme schopni dopravu realizovat do 3 pracovních dnů od vytvoření objednávky, logistika našich aut je plánovaná vždy na týden dopředu. Materiál přivážíme vždy na prokladech aby bylo popřípadě možné sundání vysokozdvižným vozíkem.

Jak probíhá objednání dopravy?

Velmi snadně. Při vytváření objednávky zvolte „objednat přepravu“. Po odeslání objednávky Vás budeme do 24 hod. e-mailem kontaktovat s vyčíslenou cenou za dopravu, a s žádostí o potvrzení nebo zrušení objednávky. Do chvíle potvrzení objednávky s vyčíslenou dopravou neobjednávka závazná!

1652470802226 (1)

1652470802242