Využijte slevový kód KVH5 na nákup všech KVH hranolů, které máme v nabídce a získejte slevu 5 %!

Třívrstvá deska Easy Board: Revoluce ve  stavebnictví

V oblasti stavebnictví se neustále vyvíjejí nové materiály, které přinášejí inovace a zlepšení v oblasti výkonu, kvality a efektivity. Jedním z těchto pokroků je lepená třívrstvá deska Easy Board, která nabízí vynikající vlastnosti pro široké spektrum stavebních aplikací. Přečtěte si, proč je Easy Board tak zajímavou volbou pro vaši stavbu.

Co je třívrstvá deska Easy Board?

Deska Easy Board je moderní stavební materiál vyrobený z biologicky rozložitelných a obnovitelných surovin. I když její ekologické vlastnosti jsou bezesporu významné, jejím hlavním přínosem pro stavebnictví jsou její pevnost a stabilita, které přispívají k efektivitě a kvalitě stavebních projektů. Řadí se mezi Biodesky - tento pojem značí desku do kříže slepenou ze tří vrstev s perem a drážkou, která má všestranné využití. Jedná se o moderní, ekologický, zdravotně nezávadný materiál, jehož vnější pohledové plochy jsou složeny z průběžných lamel na hraně slepených do šíře celé desky.

Výhody třívrstvé desky Easy Board

  1. Vysoká pevnost a odolnost: deska je vyrobena z materiálů, které poskytují vynikající  mechanické vlastnosti. Díky své pevnosti a odolnosti je ideální pro použití v různých stavebních aplikacích, od konstrukce stěn a podlah až po opláštění a izolaci. Je odolná vůči běžnému opotřebení, nárazům a tlaku, což zajišťuje dlouhou životnost a minimální údržbu.
  2. Výborné izolační vlastnosti: Easy Board vyniká svými izolačními schopnostmi. Díky nízké tepelná vodivosti přispívá k udržování optimální teploty v budově, což může vést k významným úsporám na nákladech za vytápění a chlazení. To je zvláště důležité v dnešních dnech, kdy energetická účinnost hraje klíčovou roli.
  3. Snadná manipulace a zpracování: Jedním z hlavních přínosů desky je její snadná  manipulace. Materiál je lehký a snadno se zpracovává, což zjednodušuje montáž a snižuje náklady na pracovní sílu. Může být snadno řezána, vrtána a připevňována, což ji činí velmi flexibilní pro různé stavební aplikace.
  4. Rychlá instalace: Díky své snadné manipulaci a zpracování se Easy Board rychle instaluje, což zkracuje čas potřebný na dokončení stavebních projektů. To je klíčové pro projekty, kde je důležitá rychlost výstavby a dodržování termínů.
  5. Kombinace s dalšími materiály: Easy Board je kompatibilní s širokou škálou dalších stavebních materiálů. Může být snadno kombinována s tradičními materiály jako jsou dřevo, kov nebo beton, což umožňuje její využití v různých stavebních aplikacích a přizpůsobení se specifickým požadavkům projektu.
  6. Nízká vlhkost a rozměrová stabilita: Easy Board má nízkou absorpci vlhkosti, což přispívá k její rozměrové stabilitě. To znamená, že se minimalizuje riziko deformací nebo prasklin v důsledku změn vlhkosti, což je důležité pro dlouhodobou trvanlivost a kvalitu stavebních prvků.

Třívrstvá deska Easy Board nabízí všestranné možnosti využití v interiérovém designu a stavebnictví. Může být použita na konstrukci stěn a příček, kde poskytuje lehkou a pevnou konstrukci, a je ideální pro opláštění stěn a podlah. Je také vhodná pro stropní systémy, včetně sádrokartonových stropů a dekorativních prvků. Díky svým vynikajícím izolačním vlastnostem se osvědčuje jako efektivní tepelná a zvuková izolace. V kuchyních a koupelnách lze Easy Board využít jako obklady stěn, přepážky nebo police, a její snadná zpracovatelnost umožňuje vytváření designových prvků a modulárního nábytku.

Třívrstvá deska Easy Board přináší do stavebnictví inovativní řešení, které kombinuje výhody moderních materiálů s praktičností a efektivitou. Její pevnost, izolační vlastnosti, snadná manipulace a rychlá instalace ji činí ideální volbou pro různé stavební aplikace. Pokud hledáte materiál, který nabízí vysokou kvalitu a výkonnost, Easy Board je rozhodně volbou, kterou stojí za to zvážit.

O tom jak snadná je instalace se můžete přesvědčit v tomto videu: