Využijte slevový kód KVH5 na nákup všech KVH hranolů, které máme v nabídce a získejte slevu 5 %!

KVH hranoly: Perfektní volba pro vaše zahradní projekty

Plánujete stavbu zahradního domku, altánu, terasy nebo domku u bazénu? Hledáte materiál, který je nejen pevný a odolný, ale také snadno zpracovatelný a esteticky atraktivní? KVH hranoly, tedy konstrukční lepené hranoly, mohou být právě tím, co potřebujete. V tomto článku zjistíte důvod proč využít právě KVH hranoly při realizaci různých stavebních projektů.

KVH hranoly

Co jsou KVH hranoly?

KVH (Konstruktionsvollholz) hranoly jsou vysoce kvalitní konstrukční lepené hranoly vyrobené ze smrkového nebo jedlového dřeva. Díky speciálnímu způsobu výroby, který zahrnuje sušení, třídění a lepení jednotlivých lamel, jsou tyto hranoly stabilnější a odolnější vůči deformacím než tradiční masivní dřevo. KVH hranoly  se dodávají v různých délkách a průřezech, což zajišťuje jejich univerzální využití.

terasa KVH hranoly

Výhody KVH hranolů

  1. Stabilita a odolnost: KVH hranoly jsou méně náchylné k praskání, kroucení a sesychání díky nízké vlhkosti (cca 15 %) a pečlivě vybraným materiálům.
  2. Přesnost a kvalita: Díky moderním technologiím výroby jsou KVH hranoly velmi přesně opracované, což usnadňuje a urychluje jejich montáž.
  3. Ekologický materiál: KVH hranoly jsou vyrobeny z obnovitelných zdrojů a při jejich výrobě se používají ekologicky šetrné lepidla.
  4. Všestrannost použití: KVH hranoly lze použít pro různé typy konstrukcí, od jednoduchých zahradních staveb až po složitější dřevostavby.
  5. Estetický vzhled: Díky jednotné struktuře a povrchu bez větších vad jsou KVH hranoly ideální i pro viditelné konstrukční prvky.

 

terasa KVH hranoly

Tipy pro využití KVH hranolů pro vaše projekty

1. Zahradní domky

KVH hranoly jsou perfektní volbou pro stavbu zahradních domků díky své stabilitě a odolnosti vůči povětrnostním vlivům. Jejich lehkost a snadná manipulace umožňují rychlou a efektivní výstavbu.

2. Altány a pergoly

Pro stavbu altánů a pergol jsou KVH hranoly ideální díky své estetice a schopnosti odolat vlhkosti a změnám teploty. Tyto  stavby mohou sloužit jako elegantní doplněk vaší zahrady a poskytovat příjemné místo k odpočinku.

3. Terasy

KVH hranoly jsou skvělou volbou pro konstrukci teras, kde je vyžadována vysoká pevnost a odolnost proti vlivům počasí. Díky své pevnosti mohou být  použity i pro nosné konstrukce terasových podlah.

4. Domek u bazénu (pool house)

Stavba domku u bazénu vyžaduje materiál, který je odolný proti vlhkosti. KVH hranoly splňují tuto podmínku a zároveň umožňují snadnou montáž a estetický vzhled, který se hodí do každého zahradního prostředí.

terasa KVH hranoly.    terasa KVH hranoly

KVH hranoly představují moderní a efektivní řešení pro různé stavební projekty. Jejich výhody, jako jsou stabilita, přesnost, ekologičnost a estetický vzhled, z nich činí ideální volbu pro každého, kdo plánuje stavbu zahradních domků, altánů, teras nebo domků u bazénu. Pokud hledáte kvalitní a spolehlivý materiál pro vaše projekty, KVH hranoly vás rozhodně nezklamou.

Neváhejte a obraťte se na nás pro více informací nebo si prohlédněte rovnou naši nabídku KVH hranolů . Rádi vám poradíme a pomůžeme s výběrem toho nejlepšího materiálu pro vaše stavební záměry.